Zákaznícka podpora:info@3market.sk

9921.08 Opaskové puzdro, veľkosť M

Kód: MA.41.0694
Neohodnotené
Značka: Martor
€30 / ks €25 bez DPH
Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do:
4.4.2024

Vrecko na opasok č. 9921, veľkosť. M

Detailné informácie

Podrobný popis

Vrecko na opasok č. 9921, veľkosť. M
VŠETKO VŽDY PO RUKE: VRECKO NA OPASOK M.
Kam s rezným nástrojom, keď ho práve nepotrebujete? Všetky stredne veľké nože MARTOR si nájdu miesto v robustnom opaskovom puzdre M, rovnako ako naše bezpečnostné nožnice. A ešte viac: Ďalšie vnútorné a vonkajšie priehradky môžete flexibilne využiť podľa vlastných potrieb, napríklad na uloženie ešte jedného noža, ceruzky alebo balenia nožov. V puzdre BLADE CONTAINER tak môžete bezpečne nosiť so sebou všetko, čo potrebujete, aj keď zmeníte miesto - a keď niečo potrebujete, máte to hneď po ruke.

VŠETKY HLAVNÉ VÝHODY V SKRATKE.

POUZDRO M NA OPASEK

PREVENTOVANÁ BEZPEČNOSŤ

Vy aj my kladieme na naše rezné nástroje tie najvyššie nároky. Prečo by malo byť príslušenstvo iné? Preto boli naše PÁSOVÉ REZAČKY testované s dôrazom na neprítomnosť škodlivých látok a odolnosť - a to s veľmi dobrými výsledkami.

POUZDRO M NA OPASEK

PÁDNE TO? AKO DOBRE

Naše podložky pod pásy S, M a L sú prispôsobené špeciálne pre naše nože - a nielen to. V závislosti od veľkosti puzdra máte ďalšie možnosti kombinácií: nôž/nože, nôž/nožnice, nôž/nože, nôž/nožnice, nôž/nože/nožnice atď.

POUZDRO M NA OPASEK

PRIESTRANNEJŠIE, NEŽ BY STE OČAKÁVALI

Puzdro na vreckový nôž vám ponúka možnosť objaviť nové možnosti skladovania. Tu priehradka, tam štrbina - vždy presne prispôsobené na to, aby veci držali tak pevne, ako je potrebné, a zároveň čo najpružnejšie.

POUZDRO M NA OPASEK

2 MOŽNOSTI UPEVNENIA

Existujú dva spôsoby bezpečného pripevnenia puzdra k opasku - klip a suchý zips. Zapínanie na suchý zips je vhodné na pripevnenie na opasok, zatiaľ čo klip môžete použiť na pripevnenie puzdra na iné miesto na odeve, napríklad na vrecko nohavíc.

POUZDRO M NA OPASEK

JEDEN MATERIÁL

Puzdro na opasok vás sprevádza všade, kde pracujete. Tomu musí zodpovedať aj jeho robustnosť. To zaručuje použitý materiál odolný voči opotrebovaniu, ktorým je nylon, prateľný pri 40 °C, pevne zošitý dvojitými švami, ktoré vydržia nepretržité namáhanie.

Rozmery (D x Š x V)
215 x 60 x 28 mm
Hmotnosť výrobku
65 g
Základný materiál
Nylon

Dodatočné parametre

Kategória: Bezpečnostné nože a čepele
Hmotnosť: 0.081 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: