Zákaznícka podpora:info@3market.sk

350040.02 Secumax 350, bezpečnostný nôž

Kód: MA.41.0795
Neohodnotené
Značka: Martor
€20,40 / ks €17 bez DPH
2 týždne
Môžeme doručiť do:
24.5.2024

Bezpečnostný nôž SECUMAX 350 č. 350001

Detailné informácie

Podrobný popis

VÄČŠIA UDRŽATEĽNOSŤ PRI REZANÍ? VYSKÚŠAJTE SI TO SAMI.

SECUMAX 350 SE je náš všestranne udržateľný stroj. Čierne telo rukoväte je vyrobené z 98 % z recyklovaného plastu. Vďaka vymeniteľnej hlave noža 2v1 ho možno používať aj dlhodobo. Môžete s ním rezať všetky bežné materiály - od fólie a plastovej pásky až po dvojvrstvovú lepenku. Skrytá čepeľ chráni používateľa aj balený tovar. Ľahko sa s ním strihajú aj lepiace pásky.

VŠETKY HLAVNÉ VÝHODY V SKRATKE.

ROBUSTNÁ HLAVA NOŽA
Hlava noža s hrúbkou 0,5 mm potiahnutá plastom je mimoriadne odolná. Preto si SECUMAX 350 SE poradí aj s mimoriadne náročným rezaním materiálov v logistike a výrobe.
POKRYTÝ ČEPEL
Obe rezné hrany nožovej hlavy sú bezpečne chránené - na ochranu používateľa a tovaru. Napriek tomu máte k dispozícii dostatok ostria na bezpečné rezanie dvojvrstvových kartónových krabíc a mnoho ďalšieho.
NÁHRADNÉ ČEPELE SÚ ULOŽENÉ V RUKOVÄTI
Čepeľ môžete vymeniť mimoriadne jednoducho a bezpečne. Ručne otvorte rukoväť na hornej strane. Takto získate prístup k "zásobníku" s náhradnou čepeľou. Zároveň uvoľníte zámok na robustnej hlavici noža.
ERGONOMICKY TVAROVANÝ
Ste pravák alebo ľavák? Na tom nezáleží, nôž SECUMAX 350 SE je vhodný pre obe ruky. Pohodlný úchop podporujú zaoblené boky a drážkovaná rukoväť.
TRVALO UDRŽATEĽNÝ DIZAJN
Udržateľný dizajn spoločnosti MARTOR sa zameriava na trvalú udržateľnosť. Telo rukoväte SECUMAX 350 SE je vyrobené z vysokokvalitného recyklovaného plastu. Vďaka dávkovaču s mäkkou rukoväťou je navrhnutý aj na prípadnú neskoršiu recykláciu.

Dodatočné parametre

Kategória: Bezpečnostné nože a čepele
Hmotnosť: 0.055 kg
Farba: Čierna
Hĺbka rezu: 6 mm
Rozmery (D x Š x V): 154 x 12 x 40 mm
Základný materiál: Sklolaminát
Nainštalovaná čepeľ: 3550.2
Použite: Otváranie kartónov, Rezanie uťahovacích pásov, Rezanie kartónu do 2 vrstiev, Rezanie baliacej fólie, Rezanie baliacich pások, Rezanie lana, Strihanie stretch fólie, Rezanie viazacích pásov
S vymeniteľnou čepeľou: ÁNO
Úroveň zabezpečenia: Najvyšší

Bezpečnostný nôž MARTOR SECUMAX 350040 produktové video GB

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: