Zákaznícka podpora:info@3market.sk

9152E respirátor 3M, FFP2, bez ventilu, balenie 25 ks, cena za kus

Kód: 7100199151
Neohodnotené
Značka: 3M
€0,50 / ks €0,40 bez DPH
Skladom (225 ks)
Môžeme doručiť do:
23.4.2024

9152E respirátor 3M VFlex, FFP2, bez ventilu, balenie 25 ks, cena za kus

Detailné informácie

Podrobný popis

9152E respirátor 3M VFlex, FFP2, bez ventilu, balenie 25 ks, cena za kus
3M™ VFlex™ 9152E respirátor na častice poskytuje ekonomickú ochranu FFP2 a má kompatibilný dizajn v tvare V s patentovaným filtračným materiálom 3M, ktorý uľahčuje dýchanie. Náš ľahký, jednorazový respirátor sa skladá naplocho pre jednoduché skladovanie a je vybavený vloženou, nastaviteľnou nosovou sponou a bočnými výstupkami pre vlastné, bezpečné utesnenie a jednoduchšie umiestnenie na tvár.
Získajte úspornú, ale spoľahlivú ochranu FFP2 s respirátorom 3M™ VFlex™ 9152E na ochranu pred časticami. Náš jednorazový respirátor má záhyby v tvare písmena V, ktoré sa ohýbajú a rozširujú okolo úst pre pocit neobmedzeného priestoru a pohodlia pri práci. Je ľahký, má minimálny vplyv na vaše zorné pole a je vyrobený z patentovaného filtračného materiálu 3M, ktorý pomáha zabezpečiť ľahké dýchanie. Reliéfny predný panel pomáha respirátoru udržať si svoj tvar a poskytuje vám priestor a voľnosť na vnútornej strane tým, že materiál je ďaleko od vašich úst. Bočné úchyty pomáhajú s umiestnením na tvári a vložená, kovom zistiteľná nosová spona, ktorá umožňuje pohodlné nosenie pri rôznych tvaroch tváre. Je navrhnutá tak, aby dobre spolupracovala s výrobkami na ochranu zraku a sluchu 3M, a jej plochá skladacia konštrukcia umožňuje pohodlné a jednoduché skladovanie.
  • Ekonomické riešenie respirátora
  • Záhyby v tvare písmena V sú flexibilné a rozširujú sa okolo úst, čím zvyšujú pohodlie
  • Patentovaný filtračný materiál 3M uľahčuje dýchanie
  • Reliéfny predný panel zachováva tvar a udržuje materiál ďaleko od úst
  • Bočné výčnelky umožňujú ľahšie polohovanie
  • Zabudovaná, nastaviteľná kovová spona na nos pomáha zabezpečiť vlastné, bezpečné utesnenie
  • Plochý skladací dizajn umožňuje pohodlné a jednoduché skladovanie
  • Navrhnuté tak, aby dobre fungovali s výrobkami na ochranu zraku a sluchu 3M
Schválené
Tento výrobok spĺňa požiadavky smernice Európskeho spoločenstva 89/686/EHS (smernica o osobných ochranných prostriedkoch
PPE), a preto nesie označenie CE. Osvedčenie o typovej skúške ES podľa článku 10 pre tento výrobok vydala spoločnosť INSPEC International Limited, 56 Leslie Hough Way, Salford, Greater Manchester M6 6AJ, Spojené kráľovstvo (notifikovaný orgán č. 0194). Certifikát podľa článku 11, ES kontrola kvality, vydaný BSI Product Services (notifikovaný orgán č. 0086).
Viete, ako sa "nosí" respirátor?
Nesprávne nosenie respirátora výrazne zhorší celkovú účinnosť ochrany.
Nebude vás už správne chrániť, pretože netesnosti okolo tesniaceho vedenia umožnia vniknutie okolitého vzduchu do vašich pľúc.
  • Respirátor si nasaďte v polohe, v ktorej je nosová spona v hornom strede respirátora.
  • Pred samotným nasadením respirátora predtvarujte nosovú sponu jemným ohnutím do tvaru obráteného U. Uistite sa, že upínacie pásky sú oddelené a súčasne ich pretiahnite cez hlavu.
  • Spodný popruh umiestnite pod uši a horný popruh cez temeno hlavy. Pomocou oboch rúk vytvarujte nosovú svorku tak, aby sa prispôsobila nosu.
  • Vykonajte kontrolu tesnosti: zakryte povrch respirátora oboma rukami a prudko sa nadýchnite. Ak vzduch prúdi okolo nosa, pretvarujte nosovú sponu, ak prúdi okolo línie tesnenia, upravte prispôsobenie.

návod k použití AURA

Sledujte označenia
Certifikované filtračné respirátory (respirátory), t. j. schválené ako osobné ochranné prostriedky nezávislou autorizovanou a notifikovanou osobou EÚ, musia mať nasledujúce označenie:
  • logo alebo obchodný názov výrobcu
  • označenie CE so štvormiestnym číslom notifikovanej osoby
  • typ filtračného respirátora
  • trieda filtra
číslo normy EN 149
    9152 vflex certifikace

    Dodatočné parametre

    Kategória: Respirátory, masky a filtre 3M
    Hmotnosť: 0.014 kg
    Nebezpečné látky: Cement, Disulfiram, Fluorid (anorganický), Grafit, Korund, Kyselina benzoová, Mastek, Mramor, Piliny, PVC, Sádra, Tellur, Thiram, Uhličitan sodný, Vápno (pálené), Aerosóly na báze vody a oleja, Antimón, Atrazín, Bárium (zlúčeniny), Bavlnený prach, Cín a zlúčeniny cínu, Drevný prach, Drevný odpad a drevná štiepka, Hydroxid draselný, žieravina draselná, Hydroxid sodný, kaustická sóda, Chlorid amónny (výpary), Chlórnan sodný, Kamenný prach s obsahom kremeňa, Korózia, Kovové hroty, Krištobalit, Kremeň, Kremenné sklo, kremeň (vypálený), KremíkUhlík, Kyselina kremičitá, diatomitová zemina (nespálená), Mangán a zlúčeniny, Meď, Molybdén a zlúčeniny, Mosadz, Nebezpečné častice, Oceľ, Oxid hlinitý, Oxid horečnatý (dym), Oxid zinočnatý (dym), Prach z vlákien, Železný prach, Prachové častice, Peľové častice, Sadze, Sklenené vlákna, Kabát, Surik, Terpentín (para), Umelé minerálne vlákna, Vírusy, Výtrusy z húb, Žieravé zásady
    Pracovná činnosť: Laboratóriá, Frézovanie, Nemocnica, Ochrana pred alergénmi, Ochrana pred pandémiami, Výroba farmaceutických výrobkov, Výskumné pracoviská, Odstránenie, čistenie, údržba, Ťažobná činnosť, Lesníctvo, Stavebníctvo, Ťažobný priemysel, Spracovanie dreva
    Trieda ochrany: FFP2
    Certifikácia: EC002084
    Opakované použitie: Len v núdzových situáciách - pandémie - je potrebná pravidelná dezinfekcia
    Respirátor s ventilom: Nie - vydychovaný vzduch sa filtruje
    Štandardné číslo: EN 149:2001+A1:2009

    Video

    Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

    Nevypĺňajte toto pole: