Zákaznícka podpora:info@3market.sk

8915B, baliaca páska zo sklenených vlákien, 24 mm x 55 m, modrá

Kód: 7000059885
Neohodnotené
Značka: 3M
€7,30 / ks €6,10 bez DPH

Zvoľte variant

8915B, baliaca páska zo sklenených vlákien, 24 mm x 55 m, modrá

Detailné informácie

návin: 50m, šíře: 24mm
Skladom (34 ks) | 7000059885
Môžeme doručiť do: 4.4.2024
€7,30 / ks
€6,10 bez DPH

Podrobný popis

8915B, baliaca páska zo sklenených vlákien, 24 mm x 55 m, modrá, hrúbka 0,15 mm

Ide o vysoko výkonnú priesvitnú pásku, ktorá je po celej dĺžke vystužená súvislým vysokopevnostným skleneným vláknom. Je vhodná na upevňovanie súčastí rôznych zariadení počas ich výroby a prepravy. Má vynikajúcu odolnosť voči vlhkosti a oderu. Dá sa čisto odstrániť.

Lepenie a upevňovanie súčastí spotrebičov počas výroby alebo prepravy Scotch® 8915 páska vystužená čistým odstraňovaním je spoľahlivým riešením na dočasné upevňovanie súčastí rôznych spotrebičov a spotrebného tovaru počas výroby a prepravy. Táto páska vyrobená z priehľadného polypropylénového nosiča vystuženého sklenými vláknami je odolná voči oderu, vlhkosti, oderu a roztrhnutiu, a to aj v prípade poškriabania alebo prepichnutia. Jej viacvrstvový lepiaci systém na báze syntetického kaučuku so špeciálnym zložením, ktoré zabezpečuje vysokú priľnavosť, nezanecháva škvrny a umožňuje čisté odstránenie na niektorých povrchoch. Toto syntetické lepidlo dobre priľne k rôznym povrchom, ktoré sa bežne používajú na balenie, ako je vlnitá lepenka, drevotrieska, plast a kov. Navrhované použitie Dočasné upevňovanie a spájanie Popredný svetový zdroj vystužených pások od roku 1946 Rad vystužených a viazacích pások 3M poskytuje vysokopevnostné, spoľahlivé a cenovo dostupné riešenie na zabezpečenie integrity vašich výrobkov a obalov. Tieto silné pásky možno použiť na aplikácie, ako je upevnenie krabíc, stabilizácia paliet, zväzkovanie a spevňovanie, zabezpečenie častí spotrebičov počas prepravy alebo ako odtrhávacie pásky na jednoduché otváranie. Vďaka týmto aplikáciám sú tieto pásky významným prínosom pre výrobcov potrubí, kovových výrobkov, nábytku, spotrebičov, automobilových dielov, športového vybavenia a spracovateľov potravín a nápojov.

  • Ľahko odstrániteľné lepidlo, ktoré nefarbí
  • Lepidlo na báze syntetického kaučuku s vysokou priľnavosťou k rôznym povrchom
  • Vysokopevnostná páska vystužená sklenými vláknami určená na použitie v náročných podmienkach
  • Spotrebiče, elektronika, všeobecný priemysel, kovovýroba a výroba skla
  • Čisto odstrániteľná páska vystužená sklenými vláknami na prepravu, upevňovanie, zabezpečenie, zväzovanie a stabilizáciu

Dodatočné parametre

Kategória: Vystužené pásky skleným vláknom
Aplikácia: Logistika, Zväzkovanie, Spájanie a balenie
Farba: Modrá
Hrúbka pásky: 0,15 mm
Lepidlo: Tavenie za tepla
Nosič: Polypropylén s pozdĺžne a priečne vystuženými sklenenými vláknami

Learning all about 3M™ Filament Tapes

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: