Zákaznícka podpora:info@3market.sk

89053 3M Xtract Hookit podložka, 150 mm, extra tvrdá, čierna

Kód: 7100273863
Neohodnotené
€35,40 / ks €29,50 bez DPH
Skladom (8 ks)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024

89053 3M Xtract Hookit podložka, 150 mm, extra tvrdá, čierna

Detailné informácie

Podrobný popis

89053 3M Xtract Hookit podložka, 150 mm, extra tvrdá, čierna

Podložka 3M Xtract™ Hookit drží sieťové kotúče a kotúče so vzorom čistých brúsnych otvorov (predávajú sa samostatne) a pomáha zabezpečiť až 97 % odsávanie prachu. Má zúžený okraj, ktorý poskytuje prispôsobivosť a pružnosť okrajov, ideálnu na zjemnenie alebo zladenie lakovaného povrchu tak, aby zodpovedal zvyšku obrobku.

Umožňuje bezpečnejšie pracovné prostredie.
Čistejšie pracovné prostredie je bezpečnejšie pracovné prostredie. Pri použití s kotúčmi 3M Xtract™ Net pomáha podkladová podložka 3M Xtract™ umožniť až 97 % odsávanie prachu vznikajúceho pri brúsení, čím sa znižuje vystavenie časticiam prenášaným vzduchom a vytvára sa zdravšie, prakticky bezprašné pracovné prostredie. Jednoducho pripojte túto podložku a sieťový kotúč k brúske s centrálnym alebo samostatným vysávacím systémom a začnite využívať výhody prakticky bezprašného brúsenia.

Vyskúšajte výhody systému 3M Xtract™.
3M je váš komplexný obchod pre všetky vaše potreby v oblasti brúsenia. Máme všetko, čo potrebujete na zvýšenie produktivity a kvality dielov vo vašej prevádzke, od sieťových kotúčov až po náhodné orbitálne brúsky, záložné kotúčové podložky a prenosné jednotky na odsávanie prachu. Technickí odborníci spoločnosti 3M majú desaťročia skúseností s aplikáciami a v odvetví, aby vám mohli poskytnúť správne brúsne materiály a optimálne systémové riešenie.

Dodatočné parametre

Kategória: Kotúče pre orbitálne brúsky
Hmotnosť: 0.17 kg
Hodnota hustoty: Veľmi ťažké
Typ výrobku: Náhradná podložka
Maximálna rýchlosť: 12000 otáčok za minútu
Typ brúsneho príslušenstva: Háčiky a slučky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: