Zákaznícka podpora:info@3market.sk

3792/Q Low Melt 3M Low Melt číre tavné lepidlo, 5 kg (170 tyčiniek)

Kód: 7000000880
Neohodnotené
Značka: 3M
€228,70 / Balenie €190,60 bez DPH
1-2 týždne

3792/Q 3M Low Melt číre tavné lepidlo na univerzálne použitie, 5 kg (170 tyčiniek)

Detailné informácie

Podrobný popis

3792LMQ 3M Lepidlo so zníženým obsahom taveniny

Zlepšený "horúci spoj" pri aplikácii pri znížených teplotách taveniny. Lepidlo je vhodné na lepenie rôznych materiálov. Lepí drevo, poštové zásielky, výstavné produkty, vlnitú lepenku, polyolefíny a iné ľahké materiály.

Tavné lepidlo 3M™ Scotch-Weld™ 3792 sme vyvinuli ako číre lepidlo vo verziách s teplotou tavenia a s nízkou teplotou tavenia, ktoré účinne lepí materiály citlivé na teplo, ako je drevo a natieraný papier, nábytok a čalúnenie a iné ľahké materiály.

Používateľovi nehrozí riziko popálenia, ak lepidlo "spadne", a to vďaka výrazne nižšej teplote.

  • Po zaschnutí je číre a má čistý vzhľad
  • Predĺžený čas priľnavosti umožňuje prispôsobenie a umiestnenie
  • 3792: Číre, viacúčelové na drevo, textil, čalúnenie a iné ľahké materiály
  • 3792LM: Verzia s nízkym obsahom taveniny na povrchy citlivé na teplo, ako je natieraný papier a reklamné materiály
  • Vynikajúce lepidlá na reklamné materiály, lepenie kartónov, nábytok, čalúnenie a spracovanie dreva

Naše viacúčelové lepidlo má čas spracovania 40 - 50 sekúnd, čo umožňuje nastaviteľné umiestnenie lepených predmetov na drevo, polyetylén, polypropylén, vlnité škatule a ľahké materiály na nábytku, čalúnení a drobných predmetoch. Jeho schopnosť takmer okamžitého lepenia skracuje výrobný čas pri montáži POP, ako aj pri spájaní, upevňovaní, zaisťovaní, opravách, zalievaní, lepení panelov, rozmiestňovaní drôtov, viazaní, tesnení, zapuzdrovaní, spevňovaní, lepení peny a balení. Vyrábame 3M tavné lepidlo 3792 zo 100 % pevnej termoplastickej živice na použitie s našimi 3M™ Scotch-Weld™ LT, LT Quadrack alebo EC aplikátormi tavného lepidla v závislosti od verzie. Ako zmes s nízkym obsahom prchavých organických látok má toto lepidlo pri zahrievaní minimálny zápach, čo pomáha podporovať lepšie pracovné prostredie. Toto termoplastické lepidlo má vynikajúcu odolnosť proti tepelným šokom, tepelnú odolnosť, elektroizolačné vlastnosti a nekoroduje. O tavných lepidlách Tavné lepidlá / tavné lepiace tyčinky majú pomerne vysoký bod topenia, ktorý sa v závislosti od zloženia pohybuje približne od 250 do 380 °F (121 až 196 °C), a aplikujú sa pomocou vysokoteplotných tavných aplikátorov, zvyčajne označovaných ako tavné pištole. Tavné lepidlá za tepla umožňujú takmer okamžité spojenie mnohých plastov, papiera a dreva, ale po opätovnom zahriatí spoja niektoré typy zmäknú, čo umožní oddelenie lepených povrchov. Rýchlo lepiaca vlastnosť tavných lepidiel urýchľuje balenie a výrobné operácie. Nízkotaviteľné lepidlá/tavné lepiace tyčinky majú relatívne nízky bod topenia, ktorý sa v závislosti od zloženia pohybuje približne od 76 do 121 °C (170 až 250 °F), a aplikujú sa pomocou nízkoteplotných tavných aplikátorov, ktoré sa bežne označujú ako tavné pištole. Nízkotaviteľné lepidlá sú výhodné v tom, že sa môžu používať na materiály citlivé na teplo, ako sú penové materiály a mnohé plasty. Umožňujú takmer okamžité spojenie, ale pri opätovnom zahriatí spoja niektoré typy zmäknú, čo umožní oddelenie lepených povrchov. Agresívny charakter nízkotaviteľných lepidiel z hľadiska priľnavosti urýchľuje výrobné a montážne práce týkajúce sa tenkostenných kovov, niektorých plastov a iných nevláknitých materiálov na účely zostavovania regálových zostáv, kvetinových expozícií a hobby projektov. Tieto lepidlá sa používajú aj v procesoch výroby, montáže a balenia, pri výrobe okien a dverí, v stavebníctve, doprave, elektronike a iných odvetviach, ako aj pri spracovaní dreva, montáži a vytváraní regálových systémov v obchodoch, vzorových panelov na konferenciách/konvenciách, aranžovaní trofejí a drobností, čalúnení, výrobe nábytku, audio komponentov a skríň.

Vhodný aplikátor.

Nosnosť: 5 kg

170 tyčiniek v balení.

Priemer 16 mm.
Dĺžka tyčinky: 203 mm

Farba: číra

Dodatočné parametre

Kategória: Lepenie krabíc a kartónov
Hmotnosť: 5.364 kg
Aplikácia: povrchy citlivé na teplo, ako je natieraný papier a reklamné materiály, Tesnenie kartónov, nábytku, čalúnenia a spracovania dreva
Farba: Jasné
Chemická odolnosť: Veľmi dobré
Pevnosť v šmyku: 350 psi
Formulár: EVA
Odolnosť voči teplote: + 60°C
Odolnosť voči UV žiareniu: Veľmi dobré
Odolnosť voči vlhkosti: Dobrý
Pevnosť pri manipulácii: 40 s
Rozsah použitia: Automobilový priemysel, Všeobecný priemysel, Reklama, Elektronika, Stavebníctvo, Spracovanie dreva, Doprava, Nábytok, Balenie, Spotrebný tovar
Teplota topenia: 110° C
Typ: Tavné lepidlo za tepla
Typ spojky: Permalink
Úplný čas vytvrdzovania: 24 hodín
Výrobca: 3M

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: