Zákaznícka podpora:info@3market.sk

7980 3M materiál na štítky pre ihličkové tlačiarne, biely matný, listy 508 mm x 686 mm

Kód: 7000029168
Neohodnotené
€7,70 / ks €6,40 bez DPH
2 týždne
Môžeme doručiť do:
23.5.2024

7980 3M materiál na štítky pre ihličkové tlačiarne, biely matný, listy 508 mm x 686 mm

Detailné informácie

Podrobný popis

7980 3M materiál na štítky pre ihličkové tlačiarne, biely matný, listy 508 mm x 686 mm

3M™ materiál na štítky pre ihličkové tlačiarne 7980 je matný biely polyesterový materiál na štítky s hrúbkou 2,3 mm a vrstvou 300 akrylového lepidla s hrúbkou 0,8 mm na natieranom 90 lb kraftovom papieri.

  • Jedinečná vrchná vrstva pre tradičné ihličkové tlačiarne, ale má odolnosť proti oderu pri aplikáciách s čiarovými kódmi.
  • Rýchlo priľnavé lepidlo má vysokú priľnavosť a vynikajúce vlastnosti pri odtrhávaní.
  • Materiály na etikety 3M zahŕňajú širokú škálu produktov pre dlhodobú trvanlivosť a priľnavosť s odolnosťou voči automobilovým chemikáliám a vonkajšiemu prostrediu. Niektoré produkty sú materiály vyhovujúce normám UL/CSA, ktoré možno tlačiť flexotlačou alebo sieťotlačou, ako aj termotransferom, digitálne, atramentom, laserom alebo ihlou. K dispozícii sú s mnohými fóliami, ako sú polyester, polypropylén a vinyl, až po farmaceutické papiere alebo syntetické materiály. Podrobnosti o konkrétnych produktoch nájdete na stránkach jednotlivých produktov.
  • Ak potrebujete materiál na etikety, myslite najprv na produkty 3M používané na týchto kľúčových trhoch - automobilový priemysel, elektronika, zdravotnícke zariadenia, vonkajšie stroje, zdravotníctvo, bezpečnosť, štátna správa, osobná starostlivosť, rekreačné vozidlá, letecký priemysel, doprava, balenie, výroba peny a všeobecné priemyselné aplikácie.
  • Medzi typické aplikácie etikiet 3M patrí sledovanie čiarových kódov, systémy sledovania a sledovania, etikety s termotransferovou tlačou, tlač variabilných informácií (VIP), štítky s nápismi a pokynmi, výstražné etikety, odolné nálepky, ochrana povrchu a maskovanie, laminovanie, UV ochrana, indikácia neoprávnenej manipulácie, zničiteľné etikety, indikácia odlepenia a nalepenia, redukcia neoprávnenej manipulácie, laminovanie, lepenie a digitálna grafika okien.

Matná vrchná vrstva odoláva degradácii spôsobenej odieraním, chemikáliami, vlhkosťou a veľkými teplotnými výkyvmi. Vhodný pre ihličkové tlačiarne a ručné písanie. Vysoko priľnavé lepidlo dobre priľne k podkladom s nízkou povrchovou energiou. 90 lb. nadlak, možnosť fólie Certifikát UL a schválenie CSA.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: