Zákaznícka podpora:info@3market.sk

7905 Polyesterový materiál na štítky 3M, číry lesk, hárok 508 mm x 686 mm

Kód: 7100307923
Neohodnotené
Značka: 3M
€5,50 / ks €4,60 bez DPH
5 týždňov

7905 Polyesterový materiál na štítky 3M, číry lesk, hárok 508 mm x 686 mm

Detailné informácie

Podrobný popis

7905 Polyesterový materiál na štítky 3M, číry lesk, hárok 508 mm x 686 mm

3M™ materiál na etikety v hárku 7905 je 2,0 mm hrubá lesklá priehľadná polyesterová fólia s 1,8 mm vrstvou 350 akrylového lepidla na 90 lb. natieranom kraftovom papieri.

  • Sieťotlačový materiál pre širokú škálu aplikácií Veľmi silné akrylové lepidlo pre štruktúrované povrchy.
  • Vynikajúca priľnavosť na LSE plasty a štruktúrované povrchy práškových farieb. Odolnosť voči chemikáliám pod kapotou auta
  • Materiály na etikety 3M zahŕňajú širokú škálu produktov pre dlhodobú trvanlivosť a priľnavosť s odolnosťou voči chemikáliám v automobilovom priemysle a vonkajšiemu prostrediu. Niektoré z týchto produktov sú materiály vyhovujúce normám UL/CSA, ktoré možno potlačiť flexotlačou alebo sieťotlačou, ako aj termotransferovou, digitálnou, atramentovou, laserovou alebo ihličkovou tlačou. K dispozícii sú s mnohými fóliami, ako sú polyester, polypropylén a vinyl, až po farmaceutické papiere alebo syntetické materiály. Podrobnosti o konkrétnych produktoch nájdete na stránkach jednotlivých produktov.
  • Odolnosť voči roztrhnutiu alebo roztrhnutiu, a to aj v prípade prerezania alebo prepichnutia počas manipulácie
  • Ponúka vynikajúcu priľnavosť na kovové, sklenené a hladké plastové podklady

Lesklý vrchný náter ponúka vynikajúcu odolnosť voči oderu a chemikáliám. Silná lepiaca vrstva pre štruktúrované povrchy. Vynikajúca priľnavosť na plasty s nízkou povrchovou energiou, práškové nátery a naolejované kovové povrchy. Vynikajúca odolnosť voči vysokým teplotám. 90 lb. Certifikát UL a schválenie CSA.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: