Zákaznícka podpora:info@3market.sk

51792 3M strieborný rezný kotúč T41, plochý, 125 x 1,6 mm, otvor 22 mm

Kód: 7100139234
Neohodnotené
Značka: 3M
€2,10 / ks €1,80 bez DPH
1-2 týždne

51792 3M strieborný rezný kotúč T41, plochý, 125 x 1,6 mm, otvor 22 mm

Detailné informácie

Podrobný popis

Strieborné kotúče sa lepšie chladia a zabezpečujú rýchle a hladké rezanie všetkých druhov železných kovov, nehrdzavejúcej ocele a legovaných ocelí

Rezacie kotúče 3M Silver T41 ponúkajú bezkonkurenčný pomer cena/výkon. Obsahujú presne tvarované brúsne zrná v podobe miniatúrnych trojuholníkov, ktoré sa pri opotrebovaní navíjajú a lámu. Tým sa neustále vytvárajú nové superostré hroty a hrany, ktoré sa do kovu zaboria ako nôž, namiesto toho, aby ho len obrusovali alebo uvoľňovali. Ponúkajú tak oveľa dlhšiu životnosť ako bežné keramické brúsne materiály. Kotúče umožňujú rýchle rezanie kovových rúr, rúrok a plechov.

3M brúsivo s technológiou presného zrna

Cubitron

Brúsne kotúče 3M™ Silver sú druhým radom brúsnych materiálov 3M (po výrobkoch Cubitron™ II), ktoré obsahujú brúsne zrná s presným tvarom. Toto zrno vyrába spoločnosť 3M pomocou technológie mikroreprodukcie, ktorá vytvára ostré hrany, ktoré "krájajú" kov - brúsia rýchlejšie, s minimálnym zahrievaním a vydržia dlhšie ako bežné brúsne zrná. Keď potrebujete dokonalé riešenie pre náročné práce, použite brúsivo Cubitron™ II. Na každodenný dobrý výkon používajte kotúče 3M™ Silver.

Rezanie

Rezacie kotúče 3M™ Silver urýchlia vašu prácu pri rezaní kovov v rôznych formách, či už ide o rúry, konštrukcie alebo kovové dosky. Táto rýchlosť ide ruka v ruke s odolnosťou, ktorú môžete očakávať od prémiových brúsnych materiálov 3M, ale za prijateľnejšiu cenu. Naše nové rezacie kotúče si poradia so všetkými typmi železných kovov vrátane nehrdzavejúcej ocele.


Dodatočné parametre

Kategória: Brúsenie, leštenie a rezanie
Hmotnosť: 0.048 kg
Aplikácia: Rýchle rezanie kovových rúr, rúrok a plechov
Farba: Čierna
Brúsny materiál: Presne tvarované zrno
Hrúbka: 1,6 mm
Maximálna rýchlosť: 12000
Povrch aplikácie: Uhlíková oceľ, Nerezová oceľ, Zliatiny, Iron
Rozmery disku: 125 mm
Rozsah použitia: Všeobecný priemysel, Spracovanie kovov, Údržba
Veľkosť zrna: P60

VIDEO

VIDEO

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: