Zákaznícka podpora:info@3market.sk

4090, 3M reflexná fólia diamantovej farby, BIELA (762 mm X 45,7 M)

Kód: 7100197746
Neohodnotené
€2 017,70 / ks €1 681,40 bez DPH
2 týždne
Môžeme doručiť do:
27.5.2024

4090, 3M Reflexná fólia DIAMANT GRADE, biela (762 mm X 45,7 M)

Detailné informácie

Podrobný popis

4090, 3M Reflexná fólia DIAMANT GRADE, biela (762 mm X 45,7 M)

  • Meniaca sa demografická štruktúra obyvateľstva sa odráža aj v potrebe vyrábať lepšie dopravné značky. Starší vodiči majú dlhší reakčný čas a trpia zníženou ostrosťou videnia v noci. Značky vyrobené s použitím prizmatickej reflexnej fólie 3M™ Diamond Grade™ DG³ poskytujú úroveň jasu, ktorú starší vodiči potrebujú.
  • Rôzne veľkosti vozidiel - od osobných automobilov cez SUV až po ťahače s návesmi - znamenajú úplne odlišné pozorovacie uhly. Značky vyrobené pomocou prizmatickej reflexnej fólie 3M™ Diamond Grade™ DG³ sa prispôsobia vodičom veľkých vozidiel.
  • Produkt sa vyrába postupným nanášaním vrstiev materiálu s minimálnym použitím rozpúšťadiel a minimálnymi emisiami. Výrobný proces s použitím prizmatickej fólie je tiež oveľa šetrnejší k životnému prostrediu ako sklenené mikrosférické reflexné fólie. Emisie prchavých organických zlúčenín (VOC) sú nižšie o 97 %, spotreba energie o 77 % a tuhý odpad o 46 % v porovnaní so spracovaním pomocou sklenených mikrosférických fólií.
  • Na fóliu sa vzťahuje záruka spoločnosti 3M na systém súvisiacich komponentov. Dlhá životnosť minimalizuje náklady na výmenu a likvidáciu štítkov.
  • Fluorescenčné farby na lepšiu viditeľnosť počas denného svetla, za súmraku a v nepriaznivom počasí. Typické aplikácie: zóny pred školami, rizikové oblasti, železničné priecestia, zóny s obmedzenou rýchlosťou a staveniská.
  • Dlhá životnosť minimalizuje náklady na výmenu a likvidáciu značiek.

Ako najnovšia technológia reflexných fólií 3M™ Diamond Grade™ využíva reflexná fólia DG³ rohovú optiku, ktorá zabezpečuje, aby sa k vodičovi vrátilo maximálne množstvo svetla. Fólia DG³ je navrhnutá pre všetky dopravné situácie vrátane diaľnic a mestského prostredia a vyznačuje sa vynikajúcimi pozorovacími uhlami a výnimočným výkonom na všetky vzdialenosti a za všetkých poveternostných podmienok. Značky sú dobre viditeľné aj v náročných nočných podmienkach na cestách. 3M™ Diamond Grade™ Reflexná fólia DG³ série 4000 je schválená na výrobu dopravných značiek s európskym technickým osvedčením (ETA).

Dopravné značky majú vysokú viditeľnosť aj vo vizuálne náročnom prostredí nočnej cestnej premávky. Vynikajúca viditeľnosť zo všetkých uhlov pohľadu.

Dodatočné parametre

Kategória: 3M produkty
Hmotnosť: 24 kg
Podkladový Materiál: Hliník, Kov, Preglejka
Typ lepidla: Na báze gumy
Farba výrobku: Biela
Lepiace vlastnosti: Bez rozpúšťadiel
Napájanie: Diamantová trieda
Reflexná technológia: Plná kocka, prizmatická
Stavebníctvo: Nepružné
Technické údaje splnené: Všetky tabuľky ETA triedy 3
Výkonné funkcie: Reflexné

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: