Zákaznícka podpora:info@3market.sk

3762/2 3M tavné lepidlo na vlnitú lepenku, drevotriesku a drevo, 10 kg

Kód: 3M.16.0104
Neohodnotené
Značka: 3M
€271,40 / ks €226,20 bez DPH
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
4.4.2024

3762/2 3M tavné lepidlo na vlnitú lepenku, drevotriesku a drevo, 10 kg

Detailné informácie

Podrobný popis

3762/2 3M tavné lepidlo na vlnitú lepenku, drevotriesku a drevo, 10 kg
Rýchle vytvrdzovanie, užitočné pri balení (vlnitá lepenka), prebaľovaní, skladovacích priestoroch. Nízke náklady, všestranné použitie. Môže lepiť drevotrieskové dosky, drevo.
3M™ tavné lepidlo 3762 je ekonomické rýchlo vytvrdzujúce tavné živicové lepidlo so 100 % obsahom pevných látok. Je určené na všeobecné použitie vrátane ručného tesnenia kartónových krabíc a všeobecného balenia. Po zahriatí na špecifickú teplotu topenia získa toto lepidlo agresívnu priľnavosť; manipulačnú pevnosť dosiahne v priebehu niekoľkých sekúnd, čo prispieva k vysokej rýchlosti výroby.
Balenie: 10 kg
  • Agresívne tavné lepidlo rýchlo dosahuje manipulačnú pevnosť pri balení alebo podobných aplikáciách
  • Stredný čas spracovateľnosti umožňuje starostlivé umiestnenie a zarovnanie
  • Bezpečne spája ťažko lepiteľné podklady, ako sú napríklad ľahko voskované povrchy
  • Rozkladá zaťaženie po celej dĺžke spoja
  • Vysoká absorpcia dynamického zaťaženia znižuje vibrácie a nárazové namáhanie

Udržuje plynulú výrobu Zloženie 3M™ tavného lepidla 3762 bolo vyvinuté tak, aby rýchlo priľnulo a utesnilo a vyhovovalo potrebám veľkoobjemovej výroby v oblasti balenia, spracovania dreva a montáže. Táto vlastnosť zvyšuje rýchlosť tesnenia krabíc a zabezpečuje priľnavosť na drevo, lepenku, vlnitú lepenku a iné vláknité podklady. Vyznačuje sa vysokou pevnosťou v strihu a nízkou pevnosťou pri roztrhnutí, čo znamená, že vaše obaly zostanú uzavreté a komponenty zostanú prilepené za väčšiny podmienok. Úsporný a bezpečný 30-sekundový čas spracovania spolu s 1/8" húsenicou sú dostatočné na polohovanie a zarovnanie a podporujú vysokorýchlostné balenie, spracovanie dreva a aplikácie súvisiace s vláknami. Tento produkt vyrábame zo 100 % pevnej termoplastickej živice a je určený na použitie s našimi aplikátormi tavného lepidla 3M™. Ako zmes s nízkym obsahom VOC má toto lepidlo pri zahrievaní minimálny zápach, čo prispieva k lepšiemu pracovnému prostrediu. Odporúčané aplikácie Všeobecné obaly Recyklácia obalov z dreva Obklady predajných miest Obkladové značky Drevovýroba Exponáty na výstavách Penové vložky Remeslá Lepenie voskovaných povrchov Výhody tavných lepidiel Aplikátory tavných lepidiel, bežne nazývané "lepiace pištole", sú nástroje používané na aplikáciu skvapalnených termoplastických lepidiel a sú k dispozícii v nízkoteplotných a vysokoteplotných verziách. Nízkoteplotné aplikátory pracujú pri teplote približne 121 °C a sú vhodné na lepenie materiálov citlivých na teplo, ako sú elektronika, plasty a textílie. Vysokoteplotné aplikátory pracujú pri minimálnej teplote približne 193 ºC. Aplikátor vytvára prúd lepidla, keď sa stuhnutá lepiaca tyčinka umiestni do ohrievacej komory, kde sa roztaví pomocou ohrievacieho telesa s pevnou teplotou. Roztavené lepidlo sa potom pretláča cez dýzu buď pneumatickým tlakom, mechanickým spúšťačom alebo tlakom pôsobiacim priamo na lepiacu tyčinku. Trysku možno vymeniť a dávkovať lepidlo spôsobom, ktorý vyhovuje rôznym požiadavkám, od tenkého, širokého pásu na tesnenie krabíc až po úzku, hrubšiu húsenicu na spájanie dreva, kompozitov alebo kovov. Trysky sú zvyčajne kovové a počas aplikácie sa extrémne zahrievajú a môžu ľahko popáliť pokožku. Po vytlačení z aplikátora lepidlo zvyčajne rýchlo vytvrdne, vo väčšine prípadov v priebehu niekoľkých sekúnd. Aplikátory tavného lepidla sa široko používajú v priemysle, remeselníctve, domácnostiach a pri práci so širokou škálou materiálov, od papiera a čipiek až po drevo a niektoré kovy.

Dodatočné parametre

Kategória: Tavné lepidlá a pištole na lepidlo
Hmotnosť: 10 kg
Aplikácia: Lepenie papiera a vlnitej lepenky
Farba: Svetlá jantárová
Chemická odolnosť: Veľmi dobré
Pevnosť v šmyku: 545 psi
Formulár: EVA
Odolnosť voči teplote: + 55°C
Odolnosť voči UV žiareniu: Veľmi dobré
Odolnosť voči vlhkosti: Dobrý
Pevnosť pri manipulácii: 35 s
Rozsah použitia: Automobilový priemysel, Všeobecný priemysel, Reklama, Elektronika, Stavebníctvo, Spracovanie dreva, Doprava, Nábytok, Balenie, Spotrebný tovar
Teplota topenia: 220°C
Typ spojky: Permalink
Úplný čas vytvrdzovania: 24 hodín

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: