Zákaznícka podpora:info@3market.sk

3748 3M tavné lepidlo na elektrické účely, 10 kg, 70 x 25,4 mm

Kód: 7100005566
Neohodnotené
Značka: 3M
€615,20 / ks €512,70 bez DPH
2 týždne
Môžeme doručiť do:
16.5.2024

3748 3M tavné lepidlo na elektrické účely, 10 kg, 70 x 25,4 mm

Detailné informácie

Podrobný popis

3748 3M tavné lepidlo na elektrické účely, 10 kg, 70 x 25,4 mm

Pevné a pružné tavné lepidlo s výnimočnou schopnosťou odolávať tepelným šokom pri nízkych teplotách.

Tavné lepidlo 3748 okrem schopnosti odolávať tepelným šokom zaručuje trvanlivosť a poskytuje bezpečnosť.

3M™ tavné lepidlo 3748 je húževnaté a flexibilné tavné lepidlo s výnimočnou schopnosťou odolávať tepelným šokom pri nízkych teplotách, čo mu umožňuje dosiahnuť optimálnu priľnavosť pri kolísavých teplotách. Toto tavné lepidlo vyrobené zo 100 % pevnej termoplastickej živice ponúka výnimočnú trvanlivosť spoja pre širokú škálu aplikácií.

  • Vykazuje schopnosť odolávať tepelným šokom pri nízkych teplotách, čím zabezpečuje optimálnu a dlhotrvajúcu priľnavosť
  • Dobrá odolnosť voči vysokým teplotám zabezpečuje trvanlivosť spoja pri teplotných výkyvoch
  • Výnimočné elektrické vlastnosti ponúkajú ideálne riešenie pre elektrotechnické aplikácie
  • Nekorozívne vlastnosti zabezpečujú dlhodobú kvalitu a pevnosť lepidla
  • Vysoká pevnosť pri odlupovaní zabezpečuje trvalú pevnosť a pružnosť spojov

Zabezpečuje trvanlivosť a poskytuje istotu Okrem schopnosti odolávať tepelným šokom pri nízkych teplotách má tavné lepidlo 3M™ 3748 dobrú odolnosť voči vysokým teplotám, vďaka čomu je spoľahlivým riešením na lepenie v prostredí s vysokými teplotami bez napučiavania alebo deformácie. Čo sa týka zloženia tohto tavného lepidla, má aj výnimočné elektrické vlastnosti, vďaka čomu je vhodné na použitie v elektrických aplikáciách. Dôvodom, prečo je tavné lepidlo 3M™ 3748 vhodným riešením pre elektrotechnické aplikácie, sú jeho nekorozívne vlastnosti, ktoré zabezpečujú dlhodobú kvalitu a pevnosť lepeného spoja. Okrem toho sa vyznačuje aj vysokou pevnosťou pri odlupovaní, ktorá zabezpečuje trvalú pevnosť a pružnosť spojov. Lepidlo možno lepiť na širokú škálu podkladov, najmä na materiály, ktoré sa bežne ťažko lepia, ako sú polypropylén a polyetylén. Navrhované použitie 3M™ tavné lepidlo 3748 možno použiť v rôznych priemyselných odvetviach, ako je automobilový priemysel, stavebníctvo, výroba nábytku, veľkoplošné obrazovky, spotrebné výrobky, výroba špeciálnych vozidiel, doprava, armáda, maloobchod, elektronika, spracovanie dreva a balenie. Elektronika Plasty Drevo Peny Textil Lepidlá Čo sú tavné lepidlá Tavné lepidlá sú termoplastické živice so 100 % obsahom pevných látok. Konštrukcia týchto lepidiel umožňuje ich opätovné roztavenie po vytvrdnutí pôsobením dostatočne vysokých teplôt. Výhodou tavných lepidiel je, že na rozdiel od mechanických spojov a lepiacich pások sú medzi lepenými povrchmi prakticky neviditeľné. Tavné lepidlá sa po zahriatí roztavia a rýchlo vyplnia spoje a pokryjú lepený povrch. Po nanesení na povrch sa ochladia, vytvrdnú a v priebehu niekoľkých sekúnd dosiahnu príslušnú pevnosť spoja. Vďaka krátkemu času spracovania môžete s lepenými dielmi okamžite pracovať, takže nemusíte používať žiadne svorky ani upevňovacie prvky, a navyše ušetríte čas a energiu na sušenie. Lepidlo, ktoré prekoná vaše očakávania Objavte výhody tavného lepidla 3M™ 3748, ktorého zloženie je flexibilné a dokáže splniť vaše požiadavky na lepenie.

Balenie: 10 kg

Tepelná odolnosť: 79 °C

Priemer lepidla: 203 mm

Dĺžka lepidla: 302 mm

Čas spracovania: 50 sekúnd

Forma: Sypká kvapalina

Spôsob aplikácie: striekanie

Tepelná odolnosť: 175 stupňov Fahrenheita

Krajina pôvodu: USA

Dodatočné parametre

Kategória: Tavné lepidlá a pištole na lepidlo
Pevnosť v šmyku: 250 PSI
Typ lepidla: Polypropylén
Čas spracovania: 50 sekúnd
Forma výrobku: Lepidlo
Formulár: Veľkoobjemová kvapalina
Nastavenie teploty pre tavnú pištoľ EC: 4
Odolnosť voči teplu: 79 °C
Pobočky: Všeobecný priemysel, Nábytok, Automobilizmus, Doprava, Elektronika, Spracovanie dreva, Balenie, Reklama, Stavebníctvo, Spotrebný tovar, Špeciálne vozidlo, Armáda a vláda, Maloobchodný predaj
Spôsob použitia: Sprej, Manuálny proces
Veľkosť kontajnera (metrické jednotky): 10 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: