Zákaznícka podpora:info@3market.sk

350005.02, Secumax 350

Kód: MA.41.0804
Neohodnotené
€18 / ks €15 bez DPH
1-2 týždne

350005.02, Secumax 350

Detailné informácie

Podrobný popis

350005.02, Secumax 350

Všestrannosť, komfort a vysoká bezpečnosť idú ruka v ruke so SECUMAX 350. Tento nôž je skutočne všestranný a dokonca sľubuje inovatívnu výmenu čepele. Reže všetky bežné materiály, fólie, plastové pásky a viacvrstvové kartóny. Ľahko reže lepiace pásky na kartóny. Je taký výnimočný, že ho nebudete chcieť odložiť.

VŠETKY HLAVNÉ VÝHODY V SKRATKE.

ROBUSTNÁ HLAVA NOŽA

Nožová hlava s hrúbkou 0,5 mm potiahnutá plastom je mimoriadne odolná. Preto SECUMAX 350 zvládne aj mimoriadne náročné rezanie materiálov v logistike a výrobe.

KRYTÉ OSTRIE

Obe rezné hrany nožovej hlavy sú bezpečne chránené - na ochranu používateľa a tovaru. Napriek tomu máte k dispozícii dostatok ostria na bezpečné rezanie dvojvrstvových kartónových krabíc a mnoho ďalšieho.

NÁHRADNÉ ČEPELE SÚ ULOŽENÉ V RUKOVÄTI

Čepeľ môžete vymeniť mimoriadne jednoducho a bezpečne. Ručne otvorte rukoväť na hornej strane. Takto získate prístup k "zásobníku" s náhradnou čepeľou. Zároveň uvoľníte zámok na robustnej hlavici noža.

ĽAHKO A JEDNODUCHO

Nôž na náročné rezanie, ale s nízkou hmotnosťou, vážiaci len 38 gramov. To vám zároveň uľahčí rýchle a opakované rezanie. Práca s nožom je tiež jednoduchá, keďže je vložený vo vnútri, nehrozí, že sa porežete.

ERGONOMICKY TVAROVANÝ

Ste pravák alebo ľavák? Na tom nezáleží, nôž SECUMAX 350 sa pohodlne drží oboma rukami. Pohodlné držanie podporujú zaoblené strany a drážkovaná rukoväť

Dodatočné parametre

Kategória: Bezpečnostné nože a čepele
Hmotnosť: 0.038 kg
Hĺbka rezu: 6 mm
Rozmery (D x Š x V): 152 x 12 x 40 mm
Základný materiál: Sklolaminát
Náhradná čepeľ: ČEPEĽ SECUMAX Č. 3448

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: