Zákaznícka podpora:info@3market.sk

3000 3M odstraňovač graffiti, 500 ml, bez NEP a NMP, na murivo, betón a porézne povrchy

Kód: 7100030784
Neohodnotené
Značka: 3M
€34,30 / ks €28,60 bez DPH
1-2 týždne

3000 3M odstraňovač graffiti, 500 ml, bez NEP a NMP, na murivo, betón a porézne povrchy

Detailné informácie

Podrobný popis

3000 3M odstraňovač graffiti, 500 ml, bez NEP a NMP, na murivo, betón a porézne povrchy

3M™ Odstraňovač graffiti 3000 je určený na bezpečné a účinné odstraňovanie graffiti z murovaných a betónových povrchov. Je účinný na širokú škálu materiálov používaných na graffiti vrátane aerosólových sprejov, fixiek, pasteliek a disperzných farieb. Tekutá forma rozpúšťadla umožňuje rýchle preniknutie a narušenie graffiti.
Vďaka vysokému bodu varu sa pomalšie odparuje do atmosféry, čím sa zvyšuje účinnosť, predlžuje funkčnosť a znižujú celkové náklady. Na rozdiel od iných predávaných produktov na odstraňovanie graffiti tento produkt neobsahuje NEP (N-etyl-pyrolidón) ani NMP (N-metyl-2-pyrolidón), ktoré môžu predstavovať vážne zdravotné riziko. Vydáva len slabý zápach, čo zvyšuje pohodlie používateľa a efektivitu jeho práce - v porovnaní s tradičnými chemickými odstraňovačmi, ktoré vydávajú silný zápach a škodlivé výpary. Nízky vplyv na životné prostredie, keďže výrobok neobsahuje aromatické, alifatické ani chlórované rozpúšťadlá.
  • Odstraňovač graffiti na murované a betónové povrchy, ktorý je účinný na aerosólové spreje, fixky, pastelky a disperzné farby.
  • Tekutá forma rozpúšťadla umožňuje rýchle preniknutie a narušenie graffiti
  • Neobsahuje NEP (N-etyl-pyrolidón) ani NMP (N-metyl-2-pyrolidón), ktoré sa často používajú v iných odstraňovačoch graffiti a môžu predstavovať významné zdravotné riziko
  • Vydáva len slabý zápach, čo zvyšuje pohodlie používateľa a efektivitu jeho práce - v porovnaní s tradičnými chemickými odstraňovačmi, ktoré vydávajú silný zápach a škodlivé výpary.

Dodatočné parametre

Kategória: Prípravky na čistenie, upratovanie a údržbu
Hmotnosť: 0.845 kg

Video

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: