Zákaznícka podpora:info@3market.sk

220001.13, Secuplus Rippex 220 (paruka)

Kód: MA.41.0812
Neohodnotené
€7,60 / ks €6,30 bez DPH
1-2 týždne

220001.13, Secuplus Rippex 220 (paruka)

Detailné informácie

Podrobný popis

220001.13, Secuplus Rippex 220 (paruka)

SECUPLUS RIPPEX 220 je ideálny na spracovanie zvinutého materiálu. Vďaka stabilnému okraju na hornej strane dokáže oddeliť jednu alebo viac vrstiev papiera z rolky. Keďže nemá nôž, nie je možné sa porezať. Zmršťovanie materiálu sa tiež udržiava v medziach. Pretože mimoriadne ergonomický SECUPLUS RIPPEX 220 možno nielen presne zasunúť do požadovanej polohy. Kĺže tiež po povrchu bez zanechania stôp.

BEZ ODIERANIA

Plastový SECUPLUS RIPPEX 220 vôbec nepotrebuje nôž. Neexistuje preto žiadna ostrá hrana, o ktorú by ste sa mohli poraniť. Táto špeciálna ochrana výrazne zvyšuje bezpečnosť práce.

ZDIEĽANÉ HRANY

Hrana na hornej strane je presne tvarovaná tak, aby ste s ňou mohli trhať vrstvy papiera. Stav: V prípade potreby je možné použiť nožík na strihanie. Rovná špička noža vám vydláždi cestu k rolke.

HLADKÁ KONTAKTNÁ PLOCHA

Na spodnej strane je SECUPLUS RIPPEX 220 úplne hladký a rovný. Vďaka tomu nestrácate rýchlosť v rolke, ale môžete pohodlne kĺzať - zatiaľ čo rezanie prebieha ďalej.

ERGONOMICKÝ TVAR RUKOVÄTE

Rozdeľovač papiera zatlačte dopredu. Ukazuje sa ako veľmi príjemné, že zadná časť nástroja je zaoblená. Vďaka tomu sa vyhnete tlakovým bodom a iným nepríjemnostiam.

ŤUKNUTIE A OTVÁRANIE

Ergonómiu ďalej zlepšuje skutočnosť, že každý prst tu má svoje miesto. Palec pohodlne spočíva v priehlbine na hornej strane rukoväte, zatiaľ čo ostatné prsty si vyberajú otvor v rukoväti na bezpečné uchopenie.

Dodatočné parametre

Kategória: Bezpečnostné nože a čepele
Hmotnosť: 0.087 kg
Rozmery (D x Š x V): 225 x 10 x 95 mm
Základný materiál: Plastové
Použite: Rezanie (trhanie) papiera na rolke

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: