Zákaznícka podpora:info@3market.sk

20443, 3M Hookit Clean ochranný kryt brúsnej podložky, 5 x 3/4 palca, 31 otvorov

Kód: 7000045011
Neohodnotené
€4,60 / ks €3,80 bez DPH
Skladom (21 ks)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024

20443, 3M Hookit Clean ochranný kryt brúsnej podložky, 5 x 3/4 palca, 31 otvorov

Detailné informácie

Podrobný popis

20443, 3M Hookit Clean ochranný kryt brúsnej podložky, 5" x 3/4", 31 otvorov

Ochranný kryt brúsneho kotúča 3M™ Hookit™ Clean robí presne to, čo hovorí: chráni a predlžuje životnosť háčikov na novom brúsnom kotúči Hookit™ Clean. Náš šetrič háčikov poskytuje dodatočnú lacnú vymeniteľnú vrstvu háčikov, ktoré sa môžu spotrebovať počas používania, namiesto tých, ktoré sú na samotnej podložke kotúča. Tým sa predlžuje životnosť podkladu a minimalizujú sa nákladné výmeny pri opakovaných záberoch na kotúč. 3M™ Hookit™ Clean Abrasive Hook Saver robí presne to, čo hovorí: chráni a predlžuje životnosť háčikov na novom brúsnom kotúči Hookit™ Clean. Náš šetrič háčikov poskytuje ďalšiu lacnú vymeniteľnú vrstvu háčikov, ktoré sa môžu spotrebovať počas používania, namiesto tých, ktoré sú na samotnej podložke kotúča. Tým sa predlžuje životnosť podložky a minimalizujú sa nákladné výmeny pri opakovaných záberoch na kotúči.


Chráňte životnosť svojej podložky na kotúčAby ste ochránili integritu a životnosť svojej podložky na kotúč 3M™ Hookit™, bol vynájdený 3M™ Hookit™ Clean Sanding Hook Saver. Vďaka otvorom, ktoré presne zodpovedajú viacdierovému dizajnu vašej tanierovej podložky Clean Sanding, predlžuje životnosť vašej podložky a zachováva integritu systému Clean Sanding, čím zabezpečuje maximálnu návratnosť vašej investície.

Dodatočné parametre

Kategória: 3M produkty
Hmotnosť: 0.017 kg
Aplikácia: Brúsenie
Farba: Čierna
Typ výrobku: Náhradná podložka
Celkový priemer (metrický): 127 mm
Maximálna rýchlosť: 12000 otáčok za minútu
Pobočky: Spracovanie kovov, Stolárske výrobky, Zákazkové spracovanie dreva a frézovanie, Turbomotory, Kovové implantáty, Vodné armatúry, Vybavenie budov, Lekárske nástroje, Povrchová úprava a leštenie
Počet otvorov: 31
Priemer stredového otvoru (metrický): 20 mm
Stroje: Pneumatické orbitálne brúsky
Typ: Ovládač prachu
Typ montáže: Háčiky a slučky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: