Zákaznícka podpora:info@3market.sk

1863+ 3M Aura respirátor so zdravotníckym certifikátom, FFP3, typ IIR, ochrana proti vírusom, baktériám, spóram a toxickým časticiam, jednorazový, odolnosť proti kvapalinám a striekajúcej vode 120 mm Hg

Kód: 7000088726
Neohodnotené
Značka: 3M
€5,80 / ks €4,80 bez DPH
Skladom (1055 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024

1863+ 3M Aura respirátor s lekárskym osvedčením, FFP3, typ IIR, ochrana proti vírusom

Detailné informácie

Podrobný popis

1863+ 3M Aura respirátor so zdravotníckym certifikátom, FFP3, typ IIR, ochrana proti vírusom, baktériám, spóram a toxickým časticiam, jednorazový, odolnosť proti kvapalinám a striekajúcej vode 120 mm Hg

Respirátor bez ventilu poskytuje ochranu ako respirátor aj ako chirurgická maska. Pomáha chrániť nositeľa pred nebezpečnými, vzduchom prenášanými kontaminantmi tým, že filtruje častice z vdychovaného vzduchu.

Respirátory typu IIR EN14683 sú lekárske filtračné masky vyrobené zo štvorvrstvovej konštrukcie, ktorá zabraňuje prenikaniu veľkých častíc k pacientovi alebo pracovným povrchom. Tvárové masky typu IIR obsahujú vrstvu odolnú voči postriekaniu, ktorá chráni pred krvou a inými telesnými tekutinami. Tvárové masky typu IIR sa testujú v smere výdychu (zvnútra von) a zohľadňujú účinnosť bakteriálnej filtrácie.

Ak si chcete objednať celé balenie (škatuľu), potom si objednajte 20 ks.

Ako opakovane používať respirátory počas pandémie: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kazdemu-staci-sedm-respiratoru-radi-expert-jak-se-chranit-ale-usetrit-143321#dop_ab_variant=519620&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=jDhsNgNW6R1-202102231033&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz.

  • Ventil 3M™ Cool Flow™: účinne odstraňuje nahromadené teplo, poskytuje chladnejšie a pohodlnejšie prostredie, odvádza vydychovaný vzduch, čím znižuje riziko zahmlievania ochrany očí
  • Dômyselný 3-panelový dizajn: vyhovuje všetkým tvarom a veľkostiam tváre, lepšie sa prispôsobuje pohybom tváre počas reči, a preto sa pohodlnejšie nosí, dobre sa ukladá, keď sa nepoužíva, poskytuje pohodlie a štýl bez zníženia výkonu.
  • Bezpečne drží na mieste, dobre a pohodlne tesní
  • Nastaviteľná pletená čelenka: Prispieva k bezpečnejšiemu pocitu a pohodliu na tvári, hlave a krku
  • Veľký mäkký ľahký materiál v oblasti nosa a hladká vnútorná krycia tkanina poskytujú jemný pocit na pokožke a vytvárajú príjemné prostredie pre tvár
  • Mimoriadne ľahká, dobre vyvážená konštrukcia
Ochrana dýchacích ciest pred:
- Submikrónové častice
- Jemný prach
- Olejom, vodou a neprchavými kvapalinami na báze hmly
- Kovový dym
- Biologické látky, napr. TBC, SARS, Covid-19
- APF-20
Značka: APFIF Aura™
Kód Cladimed: E50BC01
Odolnosť voči tekutinám a postriekaniu: 120 mm Hg
Product Type: Osobné ochranné prostriedky
Veľkosť respirátora: Štandardná
Výdychový ventil: Nie
Krajina pôvodu: Spojené kráľovstvo

Viete, ako sa "nosí" respirátor?

Nesprávne nosenie respirátora výrazne znižuje celkovú účinnosť ochrany.
Nebude vás už správne chrániť, pretože netesnosti okolo tesniaceho potrubia umožnia vniknutie okolitého vzduchu do vašich pľúc.
  • Respirátor si nasaďte v polohe, v ktorej je nosová spona v hornom strede respirátora.
  • Pred samotným nasadením respirátora predtvarujte nosovú sponu jemným ohnutím do tvaru obráteného U. Uistite sa, že upínacie pásky sú oddelené a súčasne ich pretiahnite cez hlavu.
  • Spodný popruh umiestnite pod uši a horný popruh cez temeno hlavy. Pomocou oboch rúk vytvarujte nosovú svorku tak, aby sa prispôsobila nosu.
  • Vykonajte kontrolu tesnosti: zakryte povrch respirátora oboma rukami a prudko sa nadýchnite. Ak vzduch prúdi okolo nosa, pretvarujte nosovú sponu, ak prúdi okolo línie tesnenia, upravte prispôsobenie.

návod k použití AURA

Sledujte označenia
Certifikované filtračné respirátory (respirátory), t. j. schválené ako osobné ochranné prostriedky nezávislou autorizovanou a notifikovanou osobou EÚ, musia mať nasledujúce označenie:
  • logo alebo obchodný názov výrobcu
  • označenie CE so štvormiestnym číslom notifikovanej osoby
  • typ filtračného respirátora
  • trieda filtra
  • číslo normy EN 149

1863+ certifikace

Dodatočné parametre

Kategória: Respirátory, masky a filtre 3M
Hmotnosť: 0.02 kg
Nebezpečné látky: Azbest, Coronavir, Diazinon, Dichroman, Kobalt, Spóry, Nebezpečné častice, Vírusy, Akrylamid, Arzén, Baktérie, Benzopyrén, Coviella Burnetti, Cytostatiká, Dibenziodioxín, Kyselina arzénová, Nikel, Pentoxid vanádu, Soli kyseliny arzénovej, Striebro a jeho zlúčeniny (rozpustné), Toxické častice, Bacily tuberkulózy, Urán a jeho zlúčeniny
Pracovná činnosť: Laboratóriá, Ochrana pred pandémiami, Výroba farmaceutických výrobkov, Výskumné pracoviská, Nemocnice vrátane JIS, Odstránenie, čistenie, údržba
Trieda ochrany: FFP3
Opakované použitie: Nie
Respirátor s ventilom: Nie - vydychovaný vzduch sa filtruje
Štandardné číslo: EN 149:2001

Video

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: