Zákaznícka podpora:info@3market.sk

1500 3M odstraňovač graffiti, 500 ml, neobsahuje NEP ani NMP, na plastové, lakované alebo lakované povrchy

Kód: 7000082039
Neohodnotené
Značka: 3M
€37,80 / ks €31,50 bez DPH
1-2 týždne

1500 3M odstraňovač graffiti, 500 ml, neobsahuje NEP ani NMP, na plastové, lakované alebo lakované povrchy

Detailné informácie

Podrobný popis

1500 3M odstraňovač graffiti, 500 ml, neobsahuje NEP ani NMP, na plastové, lakované alebo lakované povrchy
  • Odstraňovač graffiti na plastové, maľované alebo lakované povrchy, účinný na aerosólové spreje, fixky, rúže, pastelky a disperzné farby
  • Tekutá forma rozpúšťadla umožňuje rýchle preniknutie a narušenie graffiti
  • Neobsahuje NEP (N-etyl-pyrolidón) ani NMP (N-metyl-2-pyrolidón), ktoré sa často používajú v iných odstraňovačoch graffiti a môžu predstavovať značné riziko pre zdravie
  • Vydáva len slabý zápach, čo zvyšuje pohodlie používateľa a efektivitu jeho práce - v porovnaní s tradičnými chemickými odstraňovačmi, ktoré vydávajú silný zápach a škodlivé výpary.
  • Nízky vplyv na životné prostredie, pretože výrobok neobsahuje aromatické, alifatické ani chlórované rozpúšťadlá
  • 3M™ Graffiti Remover 1500 bol vyvinutý tak, aby bezpečne a účinne odstraňoval graffiti z väčšiny plastových povrchov a väčšiny maľovaných alebo lakovaných povrchov bez ich poškodenia. Je účinný na širokú škálu materiálov používaných na graffiti vrátane aerosólových sprejov, fixiek, rúžov, pasteliek a disperzných farieb.

    Tekutá forma rozpúšťadla umožňuje rýchle preniknutie a narušenie graffiti. Vďaka vysokému bodu varu sa pomalšie odparuje do atmosféry, čím sa zvyšuje účinnosť, predlžuje funkčnosť a znižujú celkové náklady. Na rozdiel od iných predávaných odstraňovačov graffiti tento výrobok neobsahuje NEP (N-etyl-pyrolidón) ani NMP (N-metyl-2-pyrolidón), ktoré môžu predstavovať vážne zdravotné riziko. Vydáva len slabý zápach, čo zvyšuje pohodlie používateľa a efektivitu jeho práce - v porovnaní s tradičnými chemickými odstraňovačmi, ktoré vydávajú silný zápach a škodlivé výpary. Nízky vplyv na životné prostredie, pretože výrobok neobsahuje aromatické, alifatické ani chlórované rozpúšťadlá.

Dodatočné parametre

Kategória: Prípravky na čistenie, upratovanie a údržbu
Hmotnosť: 0.845 kg

Video

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: