Zákaznícka podpora:info@3market.sk

4083 Reflexná páska 3M Diamond Grade, fluorescenčná žltá/zelená, šírka 914 mm, cena za decimeter

Kód: 3M.35.1686
Novinka
Neohodnotené
Značka: 3M
€7,30 / dm €6,10 bez DPH
Na sklade

Reflexná páska 3M Diamond Grade 4083, fluorescenčná žltá/zelená, šírka 914 mm, cena za decimeter

Fólia je skladom v našom výrobnom závode. V závislosti od vyťaženosti našej výroby tovar zvyčajne expedujeme do 2 pracovných dní.

Detailné informácie

Podrobný popis

Reflexná páska 3M Diamond Grade 4083, fluorescenčná žltá/zelená, šírka 914 mm, cena za decimeter

  • Meniaca sa demografia sa premieta aj do potreby vyrábať lepšie dopravné značky. Starší vodiči majú dlhší reakčný čas a trpia zníženou ostrosťou videnia v noci. Značky vyrobené s použitím prizmatickej reflexnej fólie 3M™ Diamond Grade™ DG³ poskytujú úroveň jasu, ktorú starší vodiči potrebujú.
  • Rôzne veľkosti vozidiel - od osobných automobilov cez SUV až po ťahače s návesmi - znamenajú úplne odlišné pozorovacie uhly. Značky vyrobené pomocou prizmatickej reflexnej fólie 3M™ Diamond Grade™ DG³ sa prispôsobia vodičom veľkých vozidiel.
  • Fluorescenčné farby pre lepšiu viditeľnosť za denného svetla, za súmraku a za zlého počasia. Typické aplikácie: plochy pred školami, rizikové oblasti, železničné priecestia, zóny s obmedzenou rýchlosťou a staveniská.
  • Prizmatická reflexná fólia 3M™ Diamond Grade™ DG³ môže nahradiť vonkajšie osvetlenie dopravných značiek (napríklad: na vrchole smerových tabúľ).
  • Fluorescenčné farby pre lepšiu viditeľnosť počas denného svetla, za súmraku a za nepriaznivého počasia. Typické aplikácie: plochy pred školami, rizikové oblasti, železničné priecestia, zóny s obmedzenou rýchlosťou a staveniská.
  • Dlhá životnosť minimalizuje náklady na výmenu a likvidáciu značiek.

Reflexná fólia 3M™ Diamond Grade™ ako najnovšia technológia 3M využíva DG³ rohovú optiku, ktorá zabezpečuje, aby sa k vodičovi vrátilo maximálne množstvo svetla. Fólia DG³ je navrhnutá pre všetky dopravné situácie vrátane diaľnic a mestského prostredia a vyznačuje sa vynikajúcimi pozorovacími uhlami a výnimočným výkonom na všetky vzdialenosti a za všetkých poveternostných podmienok. Značky sú dobre viditeľné aj v náročných nočných podmienkach na cestách. 3M™ Diamond Grade™ Reflexná fólia DG³ série 4000 je schválená na výrobu dopravných značiek s európskym technickým osvedčením (ETA).

Dodatočné parametre

Kategória: Reflexné pásky nalepovacie a fólie
Hmotnosť: 29 kg
Farba: Žltozelená fluorescenčná farba
Podkladový Materiál: Hliník, Kov
Typ lepidla: Na báze gumy
Lepiace vlastnosti: Bez rozpúšťadiel
Reflexná technológia: Plná kocka, prizmatická
Stavebníctvo: Nepružné
Technické údaje splnené: Všetky ETA triedy 3

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: